10/16/2012

Velkommen til min blogg!

Vel siden dette er det første innlegget kan jeg jo starte med og fortelle litt om hva denne bloggen kommer til og brukes til, men først litt om meg.
Jeg er ei jente på 13 år, mitt navn er Lotta, men kall meg gjerne for Piffsi. Jeg elsker musikk og anime, min favoritt anime er nok Tokyo Mew Mew og Sugo Chara og favoritt musikken min kommer fra Vocaloid. Jeg er veldig fan av Japan generelt. Jeg er dessuten livredd for edderkopper av en eller annen sprø grunn.

Vel mer kommer etter hvert. Men denne bloggen kommer nok til å bli brukt til og skrive noen av mine tanker, ting som skjer rundt meg, anime, musikk og litt forskjellige ting. Jeg kommer nok også kansje til og legge ut noen bilder av anime, meg, ting jeg har tegnet els... Jeg kommer nok til og skrive om litt av hvert.

Dessuten til helgen skal pappa og jeg hente en katt på ni uker, jeg gleder meg veldig til og hente ham, navnet jeg har gitt ham er Yoru, jeg fikk navnet fra en av karakterene i Sugo Chara. Pelsen til Yoru er i tre grå nyanser og litt hvit, jeg syns han er nydelig og gleder meg veldig til og hente ham!

2 comments: